Select Page

L’exposició es va inaugurar ahir en la Fundació Shlotter/Casa Toni el Fuster

La Casa Toni el Fuster-Fundació Schlotter (Costanera dels Matxos 2) va acollir la inauguració de l’exposició fotogràfica “Altea, la casa de la mar”, d’Alejandro Blasco Senchermés, la mostra es podrà visitar des d’ahir fins al 27 d’agost de dimarts a dissabtes. L’obra fotogràfica es basa en el llargmetratge documental “Altea, la casa de la mar”, del mateix autor. El documental tracta sobre la transformació econòmica i l’evolució social del poble alteà des dels anys 60 fins a l’actualitat, per conseqüència de l’arribada del turisme i la globalització. El documental s’estrenarà el Palau Altea el pròxim 19 d’agost a les 20.30 hores.

L’obra té com a punt de partida el llibre de l’escriptora alteana, Carmelina Sánchez-Cutillas, on es va realitzar una cerca de l’essència marítima i agrícola del poble d’Altea. La regidora de Cultura, Aurora Serrat, va ser l’encarregada d’inaugurar l’exposició: “Aquest documental tocarà la fibra a més d’un alteà i alteana perquè més d’un personatge que és present en les instantànies ja ha faltat” destacava l’edil, i afegia: “volia donar l’enhorabona Alejandro perquè aquest treball de cerca i investigació ajuda a enriquir el patrimoni del nostre poble”

Per part seua, l’autor de l’exposició fotogràfica, Alejandro Blasco, agraeix a la Regidoria de Cultura per la seua col·laboració i destacava: “aquesta treball fotogràfic és una branca més d’aquest documental tan costós per la seua complexa investigació, i agraïsc a cada persona que ha participat en les entrevistes per a enriquir encara més el llargmetratge. A més, m’agradaria convidar a tots i totes assistir a l’estrena el pròxim 19 d’agost al Palau”

Aurora Serrat ha animat a totes i a tots els veïns d’Altea i turistes a visitar aquesta mostra fotogràfica: “l’exposició presenta instantànies molt riques de la història i cultura d’Altea que no deixen indiferent a ningú”.

 

Pin It on Pinterest