Select Page

Els edils de Turisme, Xelo González, i d’Infraestructures, Diego Zaragozí, van acudir a Alboraia (València) a l’acte oficial del distintiu atorgat per l’Agència Valenciana de Turisme

L’Ajuntament d’Altea ha rebut hui la Bandera Qualitur, un diferent que atorga l’Agència Valenciana de Turisme en senyal i reconeixement de la millora de la qualitat dels serveis i productes del sector turístic de la Comunitat Valenciana, creat per a potenciar l’excel·lència com a destí.

A l’acte, que va tindre lloc hui en la localitat valenciana d’Alboraia, van acudir en representació d’Altea l’edil de Turisme, Xelo González, i el regidor d’Infraestructures i platges, Diego Zaragozí.

Les Banderes Qualitur 2022 van ser entregades en un acte oficial amb la presència del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. Durant l’acte es va presentar l’espot turístic de la Comunitat Valenciana per a la temporada estival que comença.

Pin It on Pinterest