Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la seua oficina de projectes europeus EuroAltea, participarà els pròxims 28 i 29 de juny en la Cimera Mundial de la Família organitzada per l’Organització Mundial de la Família, que tindrà lloc en el Palau de les Nacions de Ginebra (Suïssa). En aquest fòrum, l’Ajuntament d’Altea participarà en la conferència titulada “No FamilyLeftBehind” (Cap família es queda arrere) en el marc de l’Agenda 2030 i de la seua experiència de voluntariat social durant els moments més difícils de la pandèmia per la Covid19.

Altea és l’única ciutat d’Espanya que estarà convidada a participar en aquesta cimera i comptarà amb la participació de Paloma Verdú Sánchez, coordinadora de l’oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea, EuroAltea, que actuarà en representació de la ciutat, del Consell de Voluntariat i de les diferents experiències en matèria de voluntariat portades a terme per l’Ajuntament d’Altea en el marc de projectes europeus.

En paraules de la regidora de Participació Ciutadana i Projectes Europeus, María Antonia Lavios, “la participació del nostre municipi en aquesta cimera internacional representa una oportunitat única per a projectar el nom d’Altea a escala internacional i consolidar la nostra ciutat en el marc dels projectes europeus i les polítiques d’inclusió social”.

La ciutat d’Altea ha sigut convidada a la cimera com a conseqüència dels reconeixements obtinguts en l’àmbit regional com el Premi a l’Administració Responsable atorgat en 2020 per la Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana; el premi al “Bon Govern” de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) en la categoria de Gestió de Projectes i Fons Europeus; i per la seua participació en el projecte europeu URBACT Volunteering Cities (Ciutats Voluntàries), que va posicionar a l’Ajuntament d’Altea com a exemple de bones pràctiques. D’aquesta manera, la representant de la ciutat d’Altea participarà en els diferents tallers i conferències aportant el seu punt de vista i la seua experiència, que posteriorment quedaran plasmades en una declaració institucional reconeguda en l’àmbit internacional.

 

Pin It on Pinterest