Select Page

Enguany s’han adequat 130 fanals més en el recorregut del Camí del Pontet a Pla Castell, a la urbanització Monte Molar i a la partida El Planet

L’Ajuntament d’Altea afegeix 130 fanals solars més, repartides per tot el terme municipal, amb l’objectiu d’apostar per la sostenibilitat i l’eficiència energètica. La inversió ha sigut de 1200 euros per fanal solar (una convencional té un preu de 3000 euros). Altea ja suma 270 fanals solars, 70 d’elles instal·lades en el Camí Fondo.

“Estes obres d’instal·lació de la xarxa d’enllumenat suposen una sèrie de millores i avantatges com la utilització de materials més eficients; una reducció de les emissions de CO₂ a l’atmosfera, una instal·lació molt més econòmica i un estalvi anual de 9.000 euros en la factura de la llum” ha explicat el regidor d’Infraestructures, Diego Zaragozí

Aquesta iniciativa contribueix a l’optimització del consum energètic, així com al menor impacte ecològic i la reducció d’emissions. Amb això també es pretén, en diferents fases, dotar de major il·luminació en més partides de la localitat amb la finalitat de millorar la seguretat en encreuaments i la vigilància de punts negres en zones disseminades.

En aquesta fase s’han instal·lat lluminàries en el recorregut del Camí del Pontet, La Lloma, El Barranquet i Pla Castell. A més també s’han adequat fanals solars a la urbanització Muntanya Molar en la zona del Cap Negret i en la partida El Planet

Referent a això, l’edil d’infraestructures, Diego Zaragozí, ha finalitzat: “amb aquesta lluminària volem millorar la sostenibilitat, l’eficiència energètica i el medi ambient amb la reducció de CO₂”.

Pin It on Pinterest