Select Page

Els participants de la mobilitat Erasmus+, anomenada Green Vibes realitzada a Eslovènia, han tornat després de 10 dies de projecte aprenent noves tècniques i polítiques mediambientals en com desenvolupar un futur més verd; a més de visitar diferents instal·lacions d’energies, com ara una central tèrmica o una mina de carbó, amb l’objectiu d’estudiar l’impacte de la petjada de carboni. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Projectes Europeus, Maria A. Laviós.

L’equip compost per Daniel Seguí, Adrian Muñoz, Xavier Pla, Lucas Alejandro i la líder de grup Eugenia Roig, han realitzat una intensa formació en matèria ecològica, participant en diferents activitats com ara una desfilada de moda de segona mà, debats i grups de discussió sobre el canvi climàtic i la petjada de carboni.

“L’objectiu d’este projecte és formar els joves europeus en la conscienciació del medi ambient, l’impacte de la petjada de carboni i com podem millorar el nostre impacte al planeta. Després de 10 dies de formació, el nostre equip d’Altea ens ha compartit les seues experiències. Estem molt orgullosos dels resultats que ens han mostrat els joves i de la seua experiència” comenta Laviós, que també ha destacat la bona organització del projecte explicada pels mateixos participants.

En paraules dels participants de la mobilitat, “m’he relacionat amb persones de països i cultures molt diferents dels meus, si no arriba a ser pel projecte, no els hagués conegut”; “li la recomane moltíssim a altres persones i ja estic pensant a participar en altres projectes”. I són els mateixos Erasmus+ els que recomanen a tots els joves que s’informen de les diferents mobilitats que des de l’Ajuntament d’Altea es tramiten a través de l’Oficina de Projectes Europeus.

“Des de l´Oficina de Projectes Europeus de l´Ajuntament d´Altea, seguim gestionant cinc mobilitats més, enfocades a diferents perfils de joves, amb l´objectiu que el major nombre de joves d´Altea puguen gaudir d´estes experiències, aprendre i millorar idiomes estrangers”; ha conclòs Maria A. Laviós.

Pin It on Pinterest