Select Page

Un grup de 40 persones usuàries i 10 monitors del Centre Ocupacional de la Fundació Síndrome de Down de Castelló han passat uns dies a Altea visitant els seus llocs més emblemàtics. Una activitat de socialització i oci, amb la finalitat de millorar el benestar i la integració social de les persones amb Síndrome de Down.

La regidora de Turisme, Xelo González, agraeix la visita i assenyala: “espere que aquesta ruta turística per la nostra localitat ajude a la integració de les persones usuàries de la fundació, i els permeta aconseguir autonomia personal i la seua màxima inclusió social”.

Aquest Centre Ocupacional va ser fundant en 1996, atén i forma a 40 persones amb discapacitat intel·lectual en edat laboral. És un centre concertat integrat en el Sistema Públic de Serveis Socials de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

La activitat està dins de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents (DTI). Una eina al servei de la implantació del model de Destinacions Turístiques Intel·ligents i una iniciativa de la Secretaria d’Estat de Turisme per a fomentar l’intercanvi d’experiències i coneixement que contribuïsca al desenvolupament intel·ligent de les destinacions turístiques

L’edil d’àrea, Xelo González, ha finalitzat: “des del punt de vista de l’accessibilitat, cal tindre en compte la increïble oportunitat que això significa tant per al sector turístic com per als grups vulnerables que poden veure’s beneficiats directament. Poder accedir a la informació i serveis a través de les noves tecnologies, permet que aquestes persones puguen seleccionar una destinació turística on poder estar i mantindre’s a gust”

 

Pin It on Pinterest