Select Page

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport amplia el programa Bachibac amb la seua implantació en l’Institut d’Educació Secundària (IES) Bellaguarda d’Altea. Amb aquesta nova oferta, el pròxim curs 2022-2023 es podrà estudiar aquest programa educatiu en dos centres públics de Batxillerat a la província d’Alacant: en l’IES Carrús d’Elx i ara també en l’IES Bellaguarda d’Altea.

El programa permet impartir un currículum mixt per a l’obtenció de la doble titulació del ‘Baccalauréat’ francés i el Batxillerat espanyol i, amb això, poder accedir a l’educació superior tant francesa com espanyola en condicions molt avantatjoses.

El Bachibac té una duració de dos cursos escolars i una tercera part de l’horari s’imparteix en francés. Per aquest motiu, per a poder accedir a aquest programa l’alumnat ha de tindre un nivell B1 de coneixement de la llengua francesa o bé realitzar una prova que acredite que té el nivell suficient per a seguir les classes en aqueix idioma.

L’IES Bellaguarda és l’únic institut on es pot estudiar el Bachibac en les quatre modalitats que contempla la LOMLOE: modalitat Ciències i Tecnologia; modalitat Humanitats i Ciències Socials; i la Modalitat d’Arts, tant en la via d’Arts Plàstiques, Imatge i Disseny, així com en la via Música i Arts Escèniques.

La comunitat educativa de l’IES Bellaguarda inicia aquest projecte d’excel·lència educativa amb il·lusió i espera que siga beneficiós per a l’alumnat de la localitat i de les comarques pròximes.

La directora del centre Mª José Llorca Fornés i el cap d’estudis de la nit i professor de francés Luis Bonmatí Mingot consideren un gran èxit compartit amb l’Ajuntament d’Altea la confiança que ha depositat Conselleria en la nostra localitat en un projecte que es va començar a gestionar en 2019.

Les persones interessades en el programa Bachibac poden trobar més informació en la web de la Conselleria (https://ceice.gva.es/es/web/ordenacion-academica/batxibac) i en la resolució que s’ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’.

 

Pin It on Pinterest