Select Page

Enguany com a novetat s’impartiran els mòduls de Gestió Administrativa, Gestió d’Allotjaments Turístics i el batxillerat de música i arts escèniques

  Aquesta setmana finalitza el termini per a sol·licitar l’admissió per al curs 2022-2023 en els instituts d’Altea. Els dos centres Bellaguarda i Altaia tenen una àmplia oferta de batxillerat i cicles formatius. Al batxiller es pot sol·licitar plaça fins al divendres, 3 de juny, i els cicles, encara que ha finalitzat, continuen amb places vacants, per la qual cosa es pot anar al centre a informar-se per a obtindre una plaça.

En l’IES Bellaguarda en torn de matí s’imparteix el cicle de Producció Agroecològica i a la vesprada els d’Administració i Finances, Projectes d’Edificació i els nous de Gestió d’Allotjaments Turístics i Gestió Administrativa.

Respecte al batxillerat, en aquest IES hi ha tres modalitats en el torn de matí, Ciències i Tecnologia, Humanitats i Ciències Socials i el batxillerat artístic que enguany es divideix en dues parts: música i arts escèniques, que s’impartirà per primera vegada, i arts plàstiques, imatge i disseny. En el nocturn es pot cursar Ciències i Tecnologia, Humanitats i Ciències Socials. A més, en l’IES Bellaguarda mentre s’estudia qualsevol de les modalitats de batxiller es pot obtindre la doble titulació internacional Batxibac. L’IES Altaia té batxillerat de Ciències i Tecnologia, Humanitats i Ciències Socials.

“Altea posseeix una important oferta formativa d’ensenyaments mitjans, amb cicles formatius i batxillerats. Com a ciutat turística aquest curs que ve s’impartirà com a novetat el cicle de Gestió d’Allotjaments Turístics, a més del de Gestió Administrativa que s’uneixen als ja existents. També hem fet una important aposta per l’art i la cultura com a localitat amb conservatori de música i amb una facultat de Belles arts, per això s’impartirà a partir de setembre el batxillerat artístic en dues modalitats: música i arts escèniques i arts plàstiques, imatge i disseny. Queden pocs dies per a sol·licitar les places, per la qual cosa anime als qui vulguen ampliar la seua formació es passen pels centres”, ha comentat Miguel de la Hoz, regidor d’Educació.

Pin It on Pinterest