Select Page

Este cap de setmana passat ha tingut lloc, als jardins de Villa Gadea, la primera edició de MenutFest. Una primera convocatòria en què l’èxit de públic ha sigut una de les qüestions rellevants, ja que les 500 entrades que es van posar a la venda es van esgotar els primers dies.

La iniciativa no va defraudar i els assistents van gaudir des del matí fins ben entrada la tarda amb concerts de: “Ramonets”, “Canta Canalla”, “La POP” i “Marcel el marcià”, i amb els tallers educatius com el de realització d’instruments amb material reciclat o la globoflèxia del gran Antonio Bécares.

A més, hi va haver un espai reservat per menjar i degustar cervesa, vi i altres productes de la comarca, que va estar perfectament delimitat en una zona d’ombra sota els pins.

La jornada va transcórrer segons el que estava previst i la regidora de Cultura, Aurora Serrat i l’edil d’Educació en funcions, Miguel de la Hoz, van estar presents des de l’inici.

En paraules de Serrat, “ha sigut un èxit rotund. Els assistents ens han transmès paraules d’agraïment per la celebració d’este festival, dedicat als més xicotets de la casa i també pel contingut. Sens dubte hi haurà una segona edició. Festivals com este són necessaris per fomentar la convivència entre adults i xicotets en un entorn privilegiat com és el de Villa Gadea en un dissabte de primavera”.

Per part seua, De la Hoz compartia la reflexió de l’edil de Cultura i afegia que “les famílies han passat un dia fenomenal. Tots hem gaudit com a nens”. A més, el regidor feia esment al Punt Violeta que estava present a MenutFest, del qual ha indicat que “és necessari i obligatori comptar amb este punt a qualsevol esdeveniment”.

MenutFest ha comptat amb la coordinació d’Isabel Martínez Lloret de Salmaia Events, que donava les gràcies a totes les famílies que van assistir-hi i els animava a participar en properes edicions en què les que “treballarem per ampliar i millorar”.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest