Select Page

L’exhibició s’inaugurarà demà a les 18 hores a Palau Altea Centre d’Arts

Demà dimecres 13 d’abril s’inaugurarà a Palau Altea, a les 18h, l’exposició “Trossos i mossos engalanats” de l’artista Salvador Mollà. Així ho ha donat a conéixer l’edil de Cultura, Aurora Serrat, qui convida a alteans, alteanes i visitants a gaudir de la mostra. L’exposició del ceramista d’Ontinyent estarà a Palau Altea fins al 12 de juny i el seu horari de visita seran els dimarts i els dijous de 16.30 a 19:30h.

“En esta exposició en el Palau Altea he volgut fer una revisió de treballs anteriors amb els quals diversifique l’exposició i il·lustre la versatilitat del contingut en la Fundació a Ontinyent. “Trossos i mossos” fa referència a la versatilitat de materials referenciats, que intente dotar d’elegància, amabilitat i pau” declara Salvador Mollà.

L’alternança dels materials en les escultures comporta un canvi de llenguatges que fa diversa la producció de l’artista d’Ontinyent. “En aquesta exposició, intente autoestimular-me, configura el sentit de la meua existència; paral·lelament, si l’esforç és dimensionat, em pregunte si la canalització d’aquest esforç és l’adequada. Un esforç magnífic també aporta, finalment, resultats més esplèndids” apuntava l’artista.

Salvador Mollà té una extensa trajectòria artística que s’expressa en diverses disciplines: dibuix, pintura, escultura amb diferents materials i tractaments encara que, principalment, treballa la ceràmica, matèria amb la qual ha tingut una gran projecció professional, aplicada en l’arquitectura i la decoració. També és habitual en la seua trajectòria la utilització del ferro, l’acer, el vidre i la fusta, en qualsevol de les seues creacions, aportant un curiós contrast a la seua creació artística, i distingint-se per la recuperació de materials o la reconversió de mobles. Entre els seus treballs ha realitzat murals i diverses escultures públiques, i són destacables la realització de fonts escultòriques. La seua obra s’ha propagat per Europa i els EUA a través de col·leccions particulars.

“Benvolguts amics, benvolgudes amigues, tinc el plaer d’anunciar-vos la inauguració de “Trossos i mossos engalanats” convidava l’artista d’Ontinyet, Salvador Mollà, als veïns i turistes de la localitat de la Vila Blanca.

Pin It on Pinterest