Select Page

El Consell Comarcal per la Igualtat de Marina Baixa s’ha reunit a la Casa de Cultura de Finestrat per a abordar, entre altres temes, el calendari de publicació de la Guia de recursos comarcals en matèria de violència de gènere. La Regidoria d’Igualtat d’Altea, dirigida per Vicenta Pérez, va participar en esta  reunió.

El Consell Comarcal per la Igualtat de Marina Baixa, ha tornat a reunir-se en la sessió de treball que es realitza mensualment en un municipi diferent de la Marina Baixa. I este mes d’abril la sessió va tindre lloc en el municipi del la muntanya del Puig Campana. La guia de recursos comarcals, tema principal de la trobada, és una recopilació de totes les eines comarcals en casos de violència masclista, com per exemple: eines policials, socials, judicials, sanitaris, etc. L’objectiu del Consell és tindre-la confeccionada el mes de juny.

A més, en la sessió d’ahir van tractar la quantitat d’exemplars per a cada municipi de la Marina Baixa. “Hi haurà una remesa conjunta per a distribuir entre els professionals de l’Hospital comarcal. Recordar que fem esta guia comarcal amb la finalitat que qualsevol persona puga accedir de manera àgil i ràpida a tots els recursos que tenen al seu abast a la Marina Baixa en casos de violència masclista” declarava Maria Llorca, edil d’Igualtat de Finestrat i amfitriona de la trobada.

El Consell continua treballant per a aconseguir una societat inclusiva, equitativa i igualitària, a més de fer tot el possible per a erradicar la violència masclista de la nostra societat.

“Amb estes trobades es marquen accions conjuntes a nivell comarcal per a continuar avançant en polítiques d’Igualtat, impulsar activitats de prevenció, educació i atenció a les víctimes de violència masclista” va finalitzar l’edil de l’àrea, Vicenta Pérez.

Pin It on Pinterest