Select Page

La jornada serà dissabte que ve 9 d’abril a l’Aula de Cuina municipal

La regidora de Joventut, Marta Lloret, ha donat a conéixer la posada en marxa d’un taller de cuina índia que tindrà lloc el dissabte 9 d’abril i estarà dirigit a joves de 16 a 30 anys.

L’edil ha ressaltat el bon acolliment que han tingut els tallers de cuina organitzats amb anterioritat i “en aquesta ocasió, els joves posaran en pràctica les seues habilitats culinàries cuinant receptes exòtiques, com ho és la cuina hindú”

Esta classe de cuina serà totalment gratuïta i es desenvoluparà a l’Aula de Cuina, situada en la Formació Permanent d’Adults, de 10.30 a 12.00. La regidora de l’àrea recorda que les places són molt limitades i la inscripció es realitzarà per rigorós ordre de sol·licitud.

Marta Lloret ha animat a la participació i ha recordat enguany es realitzaran més cursos de cuina amb diferents temàtiques. Els interessats o interessades poden inscriure’s per telèfon al 627 47 20 83 o enviar un correu electrònic a joventut@altea.es

 

Pin It on Pinterest