Select Page

L’aula de cuina municipal va acollir ahir un showcooking amb la xef del Restaurant El Xato de la Nucia, Cristina Figueira. Aquesta activitat va ser el tancament de la programació dels actes del 8 de març organitzats per la regidoria d’Igualtat. L’objectiu d’aquesta classe és visibilitzar que la professió de xef no té gènere i la cuina domestica tampoc.

L’edil del departament, Vicenta Pérez, destaca que va ser una “un matí molt agradable per a les persones participants gaudint i aprenent conceptes de cuina amb el mestratge d’aquesta artista dels fogons i el seu equip”. A més, Pérez assenyala que “l’objectiu d’aquesta classe és llevar l’estereotip que la cuina només adquireix mèrit social quan es converteix en una cosa masculina, i per tant, la cuina femenina queda relegada a la de casa; la masculina, a la del negoci”

Figueira va efectuar un showcooking en les instal·lacions de l’aula de cuina municipal, on, es va cuinar un all blanc amb les variacions de la xef i de segon un arròs de galera amb nispro.

Aquesta activitat ja porta diversos anys dins de la programació dels actes del dia internacional de la dona i té com a finalitat conscienciar que les professions no tenen gènere.

Pin It on Pinterest