Select Page

El Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa, CCIMB, torna a reunir-se per a la sessió de treball que es fa mensualment en un municipi diferent de la Marina Baixa.

La reunió s’ha celebrat al Saló d’Actes de la Casa de Cultura de Callosa d’en Sarrià i hi han participat les regidores i els agents d’Igualtat d’Altea, Benidorm, Finestrat, La Nucia, Polop i Callosa d’en Sarrià.

Es reafirma així el compromís de les regidores d’Igualtat de la Marina Baixa per continuar lluitant unides davant del masclisme; promoure polítiques d’igualtat i impulsar activitats de prevenció, educatives, d’informació i d’atenció a les víctimes de violència masclista.

L’ordre del dia de la reunió incloïa el seguiment de l’elaboració de la guia de recursos comarcals en assumptes d’Igualtat i per lluitar contra la violència masclista. Esta guia recopilarà tots els recursos comarcals que hi ha, com els d’emergència en casos de violència, policials, socials, judicials, sanitaris, etc. La guia podrà ser consultada de manera àgil i ràpida per qualsevol persona que requerisca estos serveis.

Pin It on Pinterest