Select Page

Els entrenaments estaran dirigits a xiquets i xiquetes entre 5 i 16 anys

El València CF celebrarà un campus de futbol en les instal·lacions del poliesportiu municipal d’Altea. “València C.F Clínic Altea” es realitzarà entre el 19 i 22 d’abril. La regidoria d’Esports, dirigida per Pere Barber, ho ha donat a conéixer aquesta iniciativa aquest matí en roda de premsa en el Centre Juvenil al costat del president de la UD Altea, José Luís Martínez, al costat del representant de l’empresa organitzadora “NitidiaSports”, Iván Malter i el representant dels escoles del València CF Ramón Mompó.

“Voldria agrair al València CF per triar el nostre municipi i a la UD Altea per efectuar els tràmits perquè aquest campus el puguen gaudir xiquets i xiquetes d’Altea” ha assenyalat l’edil Barber. Els entrenaments estaran organitzats pels formadors de les escoles del València C.F seguint la mateixa metodologia que els jugadors professionals. El campus comptarà amb activitats extraesportives com a inflables per als més xicotets o futbol bambolla entre altres.

Iván Malter ha declarat que “és un plaer estar a Altea i esperem que es puguen disputar més campus en aquestes instal·lacions en el futur” A més, Malter ha recalcat que les inscripcions ja estan obertes en l’enllaç https://vcfcampusclinics.com/altea/ on es troba tota la informació.

El president de la UD Altea, José Luís Martínez, en la seua intervenció ha assenyalat: “per al club és honor tindre un campus com aquest i esperem que en el futur els xiquets del municipi puguen participar en més edicions”. L’organització farà un descompte de 10 euros als jugadors de la UD Altea. El preu del campus és de 160 euros i també tindrà una rebaixa de 10 euros per germà.

Tots els alumnes inscrits rebran un equipament complet dels entrenaments del València CF. Samarretes, pantalons i mitjanes de la marca Puma, patrocinador tècnic del conjunt ché. A més, els jugadors rebran una bossa amb més sorpreses.

Per part del València C.F, Ramón Mompó ha animat als xiquets i xiquetes a participar en el campus, ja que es realitzen les mateixes metrologies que en la cantera blanquinegra.

El Clínic València C.F comptarà amb totes les assegurances i permisos corresponents, amb fisioterapeutes a peu de camp, hidratació i control d’aliments per a suportar les jornades d’entrenaments. Des de l’organització recorden que tota la informació i els tramites d’inscripció són en la pàgina web https://vcfcampusclinics.com/altea/

Pin It on Pinterest