Select Page

El Nucli Antic serà l’escenari de ballarins i protagonistes durant dos dies.

Durant els dies de hui i demà, el Poble Antic d’Altea serà l’escenari d’enregistrament d’un nou llargmetratge de la productora “People Media Factory LLP”, pertanyent a la indústria cinematogràfica hindú de Bollywood. Fins al rodatge s’hi ha desplaçat l’edil de Noves Tecnologies i responsable d’Altea Film Office, Pere Barber, que ha donat la benvinguda a l’equip d’enregistrament, format per unes 30 persones aproximadament.

“Rama rao on duty”, que és així com es diu la pel·lícula, mostrarà diferents espais de la Costa Blanca, entre ells llocs emblemàtics d’Altea, com són els bells racons del Poble Antic.

La producció dirigida per Sarath Mandava està protagonitzada per les actrius Divyansha i Rajisha Vijayan i per l’actor Ravi Teja.

Com ha declarat el regidor, “que les produccions es fixen a Altea com a escenari d’enregistrament és sempre una notícia positiva. Suposa una important plataforma de promoció del nostre municipi i destí en un mercat on habitualment no tenim presència; com és en este cas el de l’Índia, doneu milers d’espectadors que veuran esta producció de Bollywood i ens permetrà arribar a un target diferent fora d’Europa”.

“Com a municipi, estos rodatges suposen un benefici promocional fora dels mercats habituals i a més en esta ocasió amb una producció de primer nivell que una vegada estiga en pantalla ens donarà gran projecció a l’Índia”; ha afegit Pere Barber, que finalment ha explicat que des de la Film Office es duen a terme totes les gestions necessàries perquè es puga rodar a Altea i hui i demà estaran en diferents localitzacions, sobretot al Nucli Antic”. “Nosaltres estem encantats de rebre estes produccions que amb el temps i des que es va aprovar l’ordenança de Film Office es van multiplicant”; ha postil·lat l’edil.

 

Pin It on Pinterest