Select Page

Les regidories de Turisme i de Projectes Europeus han anunciat que el Ministeri de Turisme d’Espanya ha obert el termini d’inscripció per a optar al programa “Experiencias Turismo España”. Un projecte finançat amb uns 26 milions d’euros procedents dels fons de recuperació “Next Generation” de la Unió Europea.

L’objectiu del programa és incrementar i millorar les experiències que componen l’oferta turística d’Espanya, per això, es busquen iniciatives innovadores i transformadores d’experiències d’àmbit nacional o en, almenys, tres comunitats autònomes amb la finalitat de facilitar la seua promoció en mercats internacionals. Podran concórrer a la convocatòria empreses turístiques, pimes, fundacions legalment inscrites, agrupacions d’interés econòmic, entitats públiques que actuen com a ens de cooperació turística municipal, comarcal o provincial, entre altres beneficiaris.

L’edil, Xelo Gonzalez, ha declarat que “des de la Regidoria de Turisme i de Projectes Europeus, animem a les empreses que complisquen els requisits, que es presenten i demanen aquestes ajudes que contribuïsquen a potenciar i millorar els seus serveis”.

La sol·licitud al programa es podrà presentar fins al pròxim 15 de març, amb un pressupost total de 100 milions d’euros fins a 2023, aquesta iniciativa persegueix augmentar i millorar les experiències que componen l’oferta turística d’Espanya. La regidora de Projectes Europees, Maria A. Laviós: “qualsevol veí que necessite consultar qüestions del programa pot comunicar-se amb els departaments de Turisme i Projectes Europeus on podran assessorar-los”

Les persones que desitgen més informació poden consultar en la pàgina web del ministeri www.planderecuperacion.gob.es

 

 

Pin It on Pinterest