Select Page

El Curs està emmarcat al Programa Integral de Capacitació i Ocupació de la Cambra de Comerç d’Alacant.

La regidora de Joventut, Marta Lloret, informa d’unes jornades formatives destinades a joves entre 18 i 29 anys, que des de la Cambra de Comerç d’Alacant es posen a disposició de la ciutadania dins del programa Pice pla de Capacitació 2022.

El curs, anomenat “Activitats Auxiliars Comerç i Magatzem” es desenvoluparà en els mesos de març i abril i té per objecte capacitar els participants per exercir les tasques pròpies als sectors del comerç, la logística i el magatzem, a més de formar-los en habilitats socials i ocupabilitat per millorar-ne la incorporació al mercat laboral. Així ho ha explicat la responsable municipal de Joventut.

Es tracta d’un curs gratuït de 155h, al programa del qual s’inclou l’atenció al client; el comerç electrònic; seguretat i higiene a la feina, entre altres aspectes. A més, el curs inclou l’obtenció del carnet de manipulador d’aliments i el carnet d’operador de carretons elevadors.

Els requisits per poder accedir al curs són estar inscrits i en actiu a Garantia Juvenil; participar al PICE i haver realitzat l’orientació vocacional.

Més informació i inscripcions a la Cambra de Comerç d’Alacant. Departament de Formació, telèfon 965 14 86 55 o al mail formació@camaralicante.com

Com a responsable de Joventut a Altea, Marta Lloret anima els joves del municipi que reuneixin les condicions exigides i que tinguen inquietud al sector comercial i hostaler, a inscriure’s al curs, “perquè és una bona oportunitat de rebre formació gratuïta que li va ajudar a trobar una feina i inserir-se al mercat laboral”.

Pin It on Pinterest