Select Page

La Regidoria d’Infraestructures de l’Ajuntament d’Altea iniciarà demà, 15 de febrer, les obres de correcció de pluvials del carrer La Mar. Per a això, es tallarà un vial del carrer en horari de vesprada i nit, durant tres dies.

Aquesta obra suposa una doble intervenció, d’una banda, segons ha explicat el regidor Diego Zaragozí, es modificaran les infraestructures de pluvials que baixen del poble antic. Estes, originalment, passen per davall de les edificacions per a desembocar en la mar. Este fet, ha provocat que en èpoques de pluja es produïsquen inundacions a les cases. Aprofitant les obres del front litoral es passaran estes conduccions per un carreró pròxim i així, s’evitarà que es torne a afectar les cases en episodis de pluja intensa.

D’altra banda, en la part dreta del carrer la Mar, mirant cap a Alacant, cada vegada que plou es formen grans tolls, ja que el tub del conducte que passa per davall de la carretera es tapa. Aquest tub no es podia intervindre, ja que des de Carreteres no es donava permís a l’Ajuntament, cosa que, després d’adquirir la competència de la travessia, es podran dur a terme la millora que evite els problemes durant les fortes pluges.

El tall d’un carril del carrer la Mar, a l’altura dels números 19 i 28, serà de dimarts, 15 de febrer, a dijous, 17 de febrer, de 15.00 a 24.00 hores. Es donarà pas alternatiu als vehicles en tots dos sentits.

“Aquesta és una zona amb molt de trànsit i per això hem intentant evitar fer les actuacions al matí, i tampoc a la nit per a no molestar als veïns. Per això, hem determinat que en aquest horari s’ocasionaran les menors molèsties, encara que som conscients d’elles i per això demanem disculpes als afectats. Serà una obra curta però molt necessària, en només tres dies podrem solucionar dos importants problemes endèmics que tenia Altea”, ha conclòs Diego Zaragozí.

Pin It on Pinterest