Select Page

Primera reunió de seguiment d’estos plans.

L’Ajuntament d’Altea, Turisme Comunitat Valenciana i la Secretaria d’Estat de Turisme han mantingut, este matí, la primera reunió de la Comissió de Seguiment dels Plans de Sostenibilitat Turística d’Altea. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Turisme, Xelo González.

Com ha indicat la regidora, “el tema que principalment hui hem abordat ha sigut la redacció dels plecs de condicions per licitar lʻoficina de gestió que coordinarà tots els projectes que contemplen estos plans”.

Com ha recordat González, “els Plans de Sostenibilitat Turística han obtingut el suport de les administracions nacional i autonòmica i gràcies a això, Altea comptarà amb 4 milions d’euros per invertir en projectes, durant els propers 3 anys, que tenen com a objectiu convertir Altea referent de qualitat, innovació i sostenibilitat”. “L’execució dels 22 projectes previstos portaran a més la millora de la qualitat de vida d’alteans, alteanes i visitants”; ha afegit la responsable municipal de Turisme.

I com ha explicat Xelo González, serà una oficina de gestió la que coordine l’execució d’estos 22 projectes. Oficina de gestió que es licitarà per concurs públic, per la qual cosa la cita de hui, que ha comptat amb la presència de les tres administracions implicades, ha servit per a l’estudi i la posada en comú de les bases que regiran la convocatòria.

Pin It on Pinterest