Select Page

La Regidoria d’Infraestructures de l’Ajuntament d’Altea ha posat en marxa quatre nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics en la seua política per fer del municipi un lloc més sostenible.

Els cuatre punts són de càrrega semi ràpida i tenen capacitat per a dos cotxes cadascun; estan situats en la Plaça dels esports Vila Gadea/ l’olla, Altea la vella i C/La Mar 195. Amb ells, són ja sis els punts de recàrrega a Altea, ja que l’any passat es van posar en funcionament els de l’aparcament Garganes-Basseta i Palau Altea.

L’import de la licitació ha sigut de 39.909,58€ dels quals s’han subvencionat 30.088,80€ per part de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, entre les competències de la qual es troba l’ordenació i planificació energètica en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

“Continuem apostant per una Altea més sostenible i per incentivar l’ús del vehicle elèctric, fugint dels combustibles fòssils. Per això és important posar a la disposició de la ciutadania aquests punts de recàrrega gratuïts”, ha comentat Diego Zaragozí, regidor d’Infraestructures.

Pin It on Pinterest