Select Page

Durant 2 mesos realitzaran diferents labors de pintura, neteja o jardineria a Altea.

La Pública d’Altea està fent tasques de pintura amb l’objectiu de millorar la imatge i embellir diferents zones de la localitat. Estes tasques són realitzades per treballadors contractats dins del Pla d’Ocupació de l’Ajuntament  2021.

40 persones en diferents seccions

El regidor responsable de La Pública, Diego Zaragozí, ha assenyalat que “en total dins d´este Pla d´Ocupació, que es desenvolupa anualment, s´han contractat 40 persones a mitja jornada durant un període de dos mesos”.

“El Pla d’Ocupació és una mesura impulsada pel departament de Serveis Socials” recorda Zaragozí, que ha explicat que “una primera fase per a estes contractacions, va consistir a analitzar totes les sol·licituds i avaluar-les”. Treball realitzat pel personal de Benestar Social, departament dirigit pel regidor José Luis León Gascón”. “Després d’esta àrdua selecció, en què s’ha valorat la situació de cada persona, s’ha procedit a la contractació dels 40 sol·licitants amb més puntuació segons les bases”; ha puntualitzat el responsable municipal d’Infraestructures.

Doble finalitat

Una part d’estos treballadors i treballadores s’han incorporat a la brigada de pintura de La Pública i s’estan encarregant en estos moments de pintar totes les porxades de l’Avinguda Rey Jaume I, així com el mobiliari del carrer Constitució, Plaça del Convent, Plaça Orquestra Blava i la seua connexió amb carrer de la Sequia.

L´edil destaca que “els treballadors del Pla d´Ocupació s´han distribuït entre els diferents gremis de La Pública. Per això a més d’estar en tasques de pintura, podem veure’ls a la secció de neteja d’edificis municipals, a l’escombrada de carrers, en treballs de desbrossament als camins d’Altea i també a la brigada de jardineria”.

En paraules de Zaragozí, “amb este Pla d‟Ocupació es compleix una doble finalitat; la contractació de 40 persones i la seua inserció laboral, així com una millora notable de la nostra localitat gràcies al seu treball a La Pública. Cosa que al final redunda a la ciutadania i a l’economia local”.

Pin It on Pinterest