Select Page

El programa Altea Emprende ix al carrer per a donar a conéixer el potencial de la indústria cultural i creativa d’Altea i comarca. Les regidories de Foment de l’Ocupació i Cultura han organitzat el festival “Crea i emprén en taronja”, el primer acte paral·lel del programa de l’Ajuntament en col·laboració amb el Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández (UMH).

La jornada tindrà lloc el dissabte 16 d’octubre en la Plaça Mestre de la Música, darrere de la biblioteca pública. L’edil de Foment de l’Ocupació, Maria A. Laviós, ha afirmat que “serà una mena de treball en xarxa perquè la gent conega estes empreses i els resultats del programa que aposta per l’emprenedoria”. Per la seua part, la responsable municipal de Cultura, Aurora Serrat, ha afegit que “la cita permetrà als assistents conéixer cadascun dels sectors de la coneguda com a economia taronja i, a les empreses emergents participants, descobrir complicitats entre el món empresarial”.

Durant tot el matí, l’espai comptarà amb estants per a mostrar i vendre els seus productes en un esdeveniment amb showrooms, degustacions i demostracions. A més a més, els alumnes de Gestió del Projecte Artístic del grau en Belles Arts UMH exposaran els seus treballs.

El festival també compta amb un programa d’activitats. L’obertura de portes està programada per a les 11 hores, seguida de l’acte d’inauguració oficial. A les 11:30 hores, la companyia de teatre En Construcció (Festablas) realitzarà una representació teatral. Els aficionats als jocs de rol tindran una cita a les 12 hores amb l’equip de MistWall Studio, on el públic podrà endinsar-se en el sector de la creació digital i provar la seua creació “Endarth: Covenant”. A continuació, a les 12:30, el creador de la primera llista de reproducció de Spotify, Germán García, compartirà la seua experiència emprenedora acompanyada per una actuació musical en directe.

El potencial d’Altea Emprende també estarà present entre les activitats. A les 13 hores, Julieta Picó, premiada en l’última convocatòria, dirigirà un taller d’esmaltatge en ceràmica. Per últim, Javi Soto, de l’equip organitzador d’Altea Emprende, impartirà una xarrada amb el títol “Motívate a emprender”.

Les regidores conviden a participar d’este festival que esperen que es consolide i que valoren que és un bon moment per a crear sinergies entre el món cultural i les empreses emergents locals.

Més informació en: www.alteanaranja.es

Pin It on Pinterest