Select Page

La regidoria d’Igualtat està treballant, juntament amb la comandància de la Guàrdia Civil d’Altea, per a la creació d’una “sala amable” en la caserna local. Este espai permet que els fills menors d’edat que acompanyen a les víctimes de violència de gènere no estiguen presents en el moment de la declaració.

La regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez, destaca que l’habilitació d’esta sala és una reivindicació de temps enrere i que, “a partir la proposta del capità de la Guàrdia Civil d’Altea, vam voler participar en la creació d’este espai que farà un poc menys difícil el moment de la denúncia”.

Per la seua part, Borja Fernández, Capità Comandant de puesto d’Altea, explica que la nova sala complementarà les dues oficines per a la recollida de denúncies de dones i menors posades en marxa en este any perquè “tinguen un espai més confortable i separades de la resta d’usuaris”.

En estos moments, l’obra ja està finalitzada a falta de dotar de material i mobiliari infantil, que l’edil confia que “en un futur molt breu es puga utilitzar quan siga necessari”.

Des de l’Ajuntament d’Altea es recorda que el Ministeri d’Igualtat posa a disposició de la ciutadania el telèfon 016, una ferramenta d’informació i assessorament a les possibles víctimes de violència de gènere que funciona les 24 hores i atén en més de 50 idiomes diferents.

Pin It on Pinterest