Select Page

La regidoria de Seguretat Ciutadana ha dotat de nous uniformes a la Policia Local. Les noves peces tenen un disseny personalitzat que diferenciarà a l’agrupació local d’altres similars. Segons indica el regidor, Miguel de la Hoz, “l’anterior disseny, de molts anys arrere, necessitava uns canvis per a l’adaptació a noves necessitats”.

El principal canvi s’ha portat en l’estètica. L’actual model ha eliminat els colors cridaners i fluorescents per a passar d’un uniforme bicolor a un d’un sol to, tot en blau marí. A més, també s’ha modificat la tipografia de les lletres serigrafiades per un disseny “més modern”.

Quant a especificacions tècniques, l’edil ha destacat que “hem apostat per la qualitat i la sostenibilitat”. Aquest nou equipament està fabricat al 100% amb materials reciclats i compta amb els màxims certificats de qualitat. Els uniformes, creats per Moda Deportiva, inclouen tecnologies innovadores en l’àmbit tèxtil com COOLMAXPRO, que transporta la suor fora de la peça perquè s’evapore ràpidament; la tecnologia freshFX, que incorpora ions de plata en la mateixa fibra per a l’eliminació de bacteris; i un sistema de protecció UPF40 en el teixit. “Totes aquestes característiques fan que la Policia Local d’Altea compte amb les últimes tecnologies en qualitat tèxtil per als seus uniformes”, conclou De la Hoz.

Pin It on Pinterest