Select Page

El Poble Antic ja disposa del Punt Info habilitat per la regidoria de Turisme per a garantir l’assistència a visitants en la zona més concorreguda de la localitat durant l’estiu. Este servei estarà disponible a la Plaça de l’Esgésia fins al mes de setembre en horari de 18 a 22 hores.

L’edil de l’àrea, Xelo González, ha detallat que este espai “presta serveis d’atenció i acollida al turisme, així com, rep, assessora i informa les persones que ens visiten sobre l’àmplia oferta cultural, esportiva, natural i d’oci disponibles a Altea”.

A més, la regidora també ha informat sobre l’horari d’estiu de l’oficina ubicada al Carrer Sant Pere. A l’estiu, la Tourist Info romandrà oberta de dilluns a dissabte en horari de matí de 10:00 a 14:00 hores i en horari de vesprada de 17:00 a 20:00 hores i els diumenges de 10:00 a 14:00 hores.

L’oficina de Turisme compta amb totes les normes de seguretat establertes, com ara l’aforament limitat d’una persona, mampares de protecció i l’estació d’higiene amb mascaretes i gel desinfectant a l’entrada. “És important recordar a tots els usuaris que han de respectar-les, així com ressaltar que la zona d’autoservei de fullets informatius no es pot tocar, ja que sols estaran exposats i disponibles per al personal autoritzat. Com  a alternativa, hem posat a disposició de totes les persones interessades els fullets en format PDF i qui vulga tenir-los sols ha d’enviar un missatge per Whatsapp al número de telèfon 664 35 41 17 i a continuació rebrà el material al mòbil o accedint mitjançant els codis QR establerts”, ha explicat González.

Pin It on Pinterest