Select Page

La ciutat esportiva d’Altea acollirà el proper mes d’agost un campus d’eSports; una activitat tecnològica i esportiva pionera a la província d’Alacant en la qual els participants, d’entre 8 i 16 anys, crearan contingut, retransmetran en streaming o formaran part d’un equip de eSports, a més de practicar esports, assistir a xerrades i participar en sortejos. Així o han donat a conèixer el regidor d’Esports i Noves Tecnologies, Pere Barber i Jaume Alvado, responsable d’Oasis Gaming, empresa responsable de la iniciativa.

Com ha indicat l’edil, “el campus es celebrarà en dos torns, del 2 al 6 d’agost i del 9 al 13 d’agost en horari de dilluns a divendres de 09:00 a 14h a la ciutat esportiva”.

Pere Barber ha destacat que el campus posarà el punt i final a esta primera edició amb un gran torneig el 14 d’agost.

El preu d’este campus eSports és de 150€ per setmana i de 130€ per als empadronats a Altea.

“Estem molt contents d’organitzar este primer campus eSports de la província d’Alacant a Altea i el contingut del campus sempre està tractat des d’una part educativa i formativa amb l’objectiu de trencar la barrera tecnològica formant als xiquets i educar-los en el bon ús de les xarxes socials sense oblidar l’esport, utilitzant els jocs de les consoles en la vida real sobretot en les activitats esportives”. Ha assenyalat Alvado, qui ha explicat que Oasis Gaming és una startup alteana de nova creació dedicada a la formació audiovisual i a l’organització d’esdeveniments gamer.

“Totes les activitats del Campus eSports Oasis Gaming estaran relacionades amb els eSports; es traslladarà a la vida real els esports electrònics més famosos, amb proves d’habilitat, estratègia, supervivència o velocitat. Per tant, l’activitat física serà una part fonamental del Campus i es realitzarà sempre baix els valors com la companyonia, treball en equip, esforç, superació, igualtat, esportivitat i respecte. I com no, hi haurà espai per al Gaming, fent un ús responsable dels esports electrònics més famosos del moment; Fortnite, RocketLeague o Fifa 21, entre d’altres, i seguint sempre la qualificació del codi PEGI, que determina l’edat recomanada per a cada un dels vídeo jocs. Els esports electrònics impulsen els temps de reacció, la velocitat de la presa de decisions i la resolució de problemes, a més de millorar la motivació, concentració i enfocament”. Ha detallat el responsable d’Oasi Gaming.

Les pre-inscripcions per este innovador campus eSports ja estan obertes i es poden realitzar a través de la pàgina www.oasisgaming.es/campus . Per a més informació es pot enviar correu electrònic a info@oasisgaming.es  o telefonar al 628.522.666.

Pin It on Pinterest