Select Page

AlteaMarket, el centre comercial virtual dels establiments d’Altea, amplia la seua oferta i permetrà al sector hostaler adherir-se al projecte. Aquesta acció resol les peticions d’HOSPAL en la reunió mantinguda entre la regidoria de Comerç i l’associació d’hostalers dilluns passat, 14 de juny. A més, s’ha establit un acord de col·laboració en la plataforma al costat d’ALCEA i Feria de Eventos Altea.

Segons planteja el regidor de Comerç, Miguel de la Hoz, per les característiques específiques del sector, “la incorporació inicial al centre comercial virtual comptarà amb una fase prèvia en la qual, cada establiment, podrà presentar i promocionar el seu catàleg”. La venda directa a través de la plataforma està prevista per a una fase posterior.

La participació és gratuïta. Per a això, els locals gastronòmics han d’emplenar adequadament la informació del negoci i complir amb les normes bàsiques de funcionament. Poden fer la preinscripció directament a través de www.alteamarket.com en l’apartat “Accés tendes” i “Registra’t” marcant la categoria “hostaleria”, o amb l’enviament d’un correu de sol·licitud a comercio@altea.es i seguint els passos que indiquen els tècnics.

Una vegada facilitats les dades, en un termini d’entre dos i tres dies des de la sol·licitud, els tècnics municipals comprovaran que el negoci siga legal i que estiga situat a Altea. Si compleixen els requisits, se’ls habilitarà l’accés al centre comercial en línia com a comerciants.

De la Hoz recorda que “cada negoci podrà accedir al seu espai web i introduir la informació del seu negoci i la carta de manera directa. Per a facilitar la pujada d’aquesta informació, s’ha preparat un full de càlcul en Excel senzill que cada negoci pot emplenar, fer-la arribar a Comerç o a l’empresa gestora de la plataforma i aquests la pujaran directament”.

Finalment, l’edil ha mostrat la seua satisfacció amb les mesures i pronostica que “aquesta nova inclusió pot arribar a ser un important actiu per al nostre comerç local”.

Pin It on Pinterest