Select Page

En el matí de hui, els 15 joves escollits per ocupar els llocs d’Auxiliar d’Informació en les platges d’Altea han estat rebuts per les autoritats municipals, entre les quals es trobava l’alcalde, Jaume Llinares i els edils de Recursos Humans, Rafael R. Mompó i Foment de l’Ocupació, Maria A. Laviós, que els han felicitat per haver sigut seleccionats per a ocupar este lloc durant l’estiu a les platges d’Altea.

Hi han estat també presents el regidor d’Infraestructures i responsable de Platges, Diego Zaragozí; l’edil de Turisme, Xelo González i la portaveu del Grup Municipal Socialista, Vicenta Pérez.

Després de les paraules de benvinguda, els joves han rebut material de treball i han assistit a una xerrada en prevenció de riscos laborals.

En grups de dos i repartits per la totalitat de platges del municipi, estos joves exerciran la seua jornada laboral des de les 10:30h a les 19:30h amb un descans a mig dia i el seu treball consistirà en informar els usuaris de les platges de qüestions relatives a seguretat, a serveis i fins i tot a temes turístics.

Este servei, dependent de l’Agència Valenciana de Seguretat i Respostes a les Emergències, estarà operatiu a partir d’esta mateixa vesprada.

Pin It on Pinterest