Select Page

La regidoria de Joventut està preparant una nova activitat per als joves alteans. El I Territorio Gamer que tindrà lloc els dies 10 i 17 de juliol en el Centre Juvenil d’Altea, en horari de 17.00 a 21:00h. Així ho dóna a conéixer l’edil d’àrea, Marta Lloret.

Com explica la regidora, “els xics i xiques de totes les edats podran gaudir d’un extens programa d’activitats com la projecció de xarrades, concursos, realitat virtual, simuladors de conducció i els seus videojocs favorits”.

L’objectiu d’aquest esdeveniment tecnològic, “amb gran acceptació entre els joves”, com han apuntat des de la Regidoria de Joventut, “és fomentar l’oci alternatiu a través dels videojocs, així com millorar la formació i les opcions d’ocupabilitat en el sector mitjançant les xarrades organitzades”.

La participació en l’esdeveniment serà gratuïta. Les inscripcions per als tornejos es faran mitjançant la pàgina web www.logrodesbloqueado.com

Entre els detalls aportats per l’edil, “s’ha posat a la disposició dels jugadors kioskos de Sony i Microsoft. Hi haurà tornejos de FIFA 21, Tekken, Brawl Stars, Wild Rift, Pro, Let´s Sing, Fortnite, Rocket League i Forza, entre altres”.

L’accés dels participants serà mitjançant l’entrada a les instal·lacions esportives que està situada en la Plaça dels Esports.

Pin It on Pinterest