Select Page

La regidora de Projectes Europeus, Maria A. Laviós, ha anunciat el retorn de les mobilitats Erasmus +, que ha cessat la seua activitat durant la pandèmia i que ara es reprèn. La propera mobilitat serà a harja, Romania, del 30 d’agost al 8 de setembre del 2021.

Segons les dades aportades per la responsable municipal de Projectes Europeus, el programa està organitzat per l’associació “Friends of Children in Romania”; ONG fundada el 1994 i que treballa en el suport als xiquets a partir d’activitats, esport i ecologia.

L’objectiu del projecte és crear estratègies per reduir la quantitat de residus, treballar sobre el reciclatge i l’ecologia, tot això dins de l’educació no formal, com és costum en este tipus de projecte i on la llengua de comunicació, serà l’anglès.

Este programa contempla la realització d’activitats conjuntes amb joves majors de 18 anys de diferents països europeus, com debats, activitats d’immersió, etc.

Per participar els interessats i les interessades hauran d’enviar una carta motivacional en anglès a europa@altea.es. Esta carta servirà per conèixer el nivell d’anglès i, a més, com a mètode de selecció dels candidats i candidates. La data màxima d’enviament és el 20 de juny de 2021.

“En cas de rebre més sol·licituds que places disponibles, les cartes de motivació seran enviades al coordinador del projecte, des d’on es farà la selecció, d’esta manera esta oficina es manté a la marge per tal de ser el més transparents i objectius possible en el procés de selecció “; ha matisat la regidora.

Com explicava en el seu moment l’edil, “Erasmus + ha aconseguit que els joves europeus, des de fa dècades, experimenten i transmeten l’essència europea, que superen barreres entre els països europeus i fomenten les relacions entre països, creant el que anomenem la generació ERASMUS”.

Este programa, adreçat a joves d’entre 14 i 30 anys, Està finançat pel Fons Social Europeu, que arriba a subvencionar fins amb 2.500€ o 3.000€ per cada jove participant. Depenent de les característiques de cada projecte, van destinats a un públic concret i edats concretes.

“Des de l’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, estem molt contents de poder donar inici ja este any a les mobilitats que van estar parades a conseqüència de la pandèmia i de poder retornar estos projectes per als nostres joves” ha assegurat l’edil d’àrea.

Maria A. Laviós ha conclòs amb estes paraules: “des de la regidoria de Projectes Europeus, apostem fermament per l’Erasmus + i encara que els costos estan sufragats íntegrament pel projecte, EuroAltea afegeix un altre assegurança de viatge i seguint les indicacions sanitàries i en cas de tenir d’aportar una PCR, este aniria a compte de la nostra oficina”.

Més informació a:

https://www.facebook.com/114835835731096/posts/909042342977104/

https://www.facebook.com/114835835731096/posts/909630412918297/

Pin It on Pinterest