Select Page

Amb motiu de la celebració del dia de l’Orgull LGTBI+ el pròxim 28 de juny, la regidoria de Joventut convoca un concurs per a elegir la portada de l’agenda 2021. L’objectiu és conscienciar a la població més jove sobre la reivindicació dels drets d’este col·lectiu. Així ho ha donat a conéixer l’edil de l’àrea, Marta Lloret.

“L’any passat vam començar les accions reivindicatives sobre els drets LGTBI+ fent un mural de 8 m de llargària amb aquesta temàtica i el resultat va ser genial gràcies a la joventut alteana. Per este motiu, llancem aquest concurs de portades d’agenda”, afig la regidora.

L’estil de les obres és completament lliure dins de la temàtica sobre la qual s’emmarca i sempre que siguen respectuoses amb qualsevol col·lectiu. Per a presentar-les, s’han d’enviar per correu electrònic a joventut@altea.es abans del dia 23 a les 23:59. El guanyador, a més de ser la imatge de l’agenda 2021, serà obsequiat amb un lot de jocs de taula.

Pin It on Pinterest