Select Page

La localitat d’Altea, representada per les regidories de Comerç i Turisme, ha estat present en la 19a edició de la fira gastronòmica Madrid Fusión. Es tracta de l’esdeveniment més important en matèria culinària de l’àmbit nacional i un dels més destacats internacionalment. Un punt d’encontre amb empreses del sector.

Malgrat que s’ha combinat el format presencial i online, Altea ha participat en l’estand L’exquisit Mediterrani de Turisme CV amb un showcooking a càrrec de Vicente Orozco, gerent i cuiner del restaurant El Cantó del Palasiet. Amb esta mostra es pretén mostrar les característiques de la cuina alteana amb un toc avantguardista. El xef va preparar rajada en escabetx amb compota de codony i cebes tendres adobades, un dels plats inclosos en el menú per la jornada “La cuina de les barques”.

La regidora de Turisme, Xelo González, qualifica l’experiència com “una important oportunitat per reivindicar el producte local i les elaboracions tradicionals més enllà d’Altea. Durant la visita hem mantingut encontres amb fortes empreses de la indústria hostalera que s’han interessat per la manera de fer cuina al municipi”.

Pin It on Pinterest