Select Page

En el matí d’ahir, eren rebudes les obres que l’Ajuntament d’Altea ha executat al CP l’Olla a través del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació. A partir del pròxim curs l’alumnat d’este centre gaudirà de dues noves aules, a més de millores en altres espais com és el pati. Així ho van comprovar en el dia d’ahir els regidors d’Urbanisme i Educació, Jose Orozco i Vicenta Pérez, respectivament.

En paraules del regidor d’Urbanisme, “és una bona notícia poder anunciar que les obres del CP l’Olla del Pla Edificant, han estat recepcionades i amb elles s’ha eliminat les aules prefabricades que hi havia al centre”.

Orozco ha recordat que “la gestió del Pla Edificant es porta a terme per l’Ajuntament però el finançament és íntegrament de la Conselleria d’Educació i en este cas concret el cost ha ascendit a 188.000 €”.

“A més de les dues aules noves construïdes, s’ha treballat en l’ampliació del centre, la reestructuració del mateix i la regularització dels nivells de la zona exterior a la zona del pati frontal, que suposarà una millora en l’aprofitament de l’espai per als xiquets en el proper any”. Ha matisat el responsable municipal d’Urbanisme, que ha conclòs anunciant que “les obres del CP Les Rotes, que contemplen l’execució d’un nou menjador, donaran inici a finals de juny, una vegada concloguen les classes. En el cas de les obres del Blanquinal, a hores d’ara s’està en marxa el procés de licitació de les mateixes i es farà un treball important en l’accessibilitat al centre.  Estes obres també donaran inici quan concloga el curs “.

Per la seua banda, la regidora d’Educació, Vicenta Pérez, manifestava satisfacció per part de l’Ajuntament i de la regidoria que dirigeix ​​el “arribar a un espai en el qual es poden veure els resultats de Edificant”.

“S’han habilitat dos aules per treure les prefabricades que hi havia i este fet redundarà directament en la millora del servei educatiu que es presta al centre; tant per a l’alumnat com per als professors i professores que assisteixen al CP l’Olla”; ha declarat Pérez.

“Tot el treball que portem fent des de fa anys, vam començar a veure-ho materialitzat i el proper curs, el 2021-22 este col·legi disposarà d’una millores molt considerables”; ha apuntat Vicenta Pérez, regidor d’Educació.

 

Pin It on Pinterest