Select Page

La regidoria de Festes portarà a la Conselleria de Turisme la sol·licitud de declaració de les Festes Majors d’Altea com d’Interés Turístic de la Comunitat Valenciana. Prèviament, s’ha hagut de preparar un estudi històric realitzat per l’historiador alteà Joan V. Martín Devesa que es presentarà públicament el divendres 28 de maig a les 19:30 hores en el Saló d’Actes del Centre Social.

Marta Lloret, regidora de Festes, defineix este tràmit com “l’obtenció d’un reconeixement a les festes i tradicions alteanes pel seu fort arrel històric”. Per últim, convida a festers, alteans en general i representants d’entitats festeres a assistir a la conferència i recorda que l’aforament és limitat. No obstant això, l’acte es podrà seguir en directe al web municipal en www.altea.es i al canal de Youtube de l’Ajuntament d’Altea.

Pin It on Pinterest