Select Page

Per primera vegada, Altea compta amb un Pla Municipal de Joventut. Aquest dijous s’aprovava el document definitiu en la sessió plenària del mes de maig, gràcies a la majoria de l’Equip de Govern, i l’abstenció del PP en la votació. La regidora de Joventut, Marta Lloret es mostrava molt satisfeta, ja que “Altea per primera vegada compta amb un pla oficial realitzat per i per als i les joves de la nostra localitat”.

Lloret va destacar que “es tracta d’un document que recull les problemàtiques, les necessitats i les inquietuds dels i les joves del municipi i també les possibles solucions que se li estan donant”. Un Pla que es desenvoluparà fins a 2023. “En l’Equip de Govern creiem en la joventut i sí que estem disposats a apostar-ho tot per elles i ells. Així que no es dubte ni un moment en què treballem fermament i pas a pas per a aconseguir una Altea millor per a la joventut”, afig.

En aquest I Pla de Joventut d’Altea (2020-2023), s’han recollit les opinions dels joves, mitjançant enquestes realitzades en els perfils de la Regidoria, en les xarxes socials, així com les aportacions dels diferents professionals i agents implicats. L’edil ha manifestat que gràcies a aquest Pla es tractaran “temes que són fonamentals per als joves com a transports, activitats d’oci i temps lliure, ocupació i formació juvenil, igualtat de gènere, participació juvenil, informació juvenil, esport, salut i serveis socials, promoció artística i personal, habitatge i emancipació entre altres demandes”.

Marta Lloret va afirmar que “des de l’Equip de Govern creiem de manera incansable i incondicional en aquestes polítiques socials, que ajudaren els joves a aportar a la societat en el present i també a créixer en el futur. Som i som ací actualment, ara mateix, no volem esperar a arribar als 30 anys per a veure si tot anirà millor. La precarietat laboral seguirà si no ho posem remei des de la base, Continuarem treballant per a implantar aquest Pla a Altea perquè sabem que queda molt per fer”. “Per tant – destaca la regidora- gràcies a aquest Pla s’abordaran els problemes i mancances que existeixen en l’actualitat i es determinaran les accions necessàries per a donar-los resposta”.

“Des del Departament de Joventut sempre hem treballat per a poder solucionar les reivindicacions dels i les joves d’Altea. Ara comptem amb un suport oficial que ens dóna més eines per a poder solucionar el màxim d’assumptes que ens han plantejat els i les joves, d’ací al 2023.” I és que, va matisar, “els joves no sols volen ser informats dels plans de polítiques públiques, volen dissenyar-los, prendre les decisions i ser el vehicle que les implemente. Com a joves volen tindre un rol actiu en tots els nivells de presa de decisions”.

Marta Lloret ha volgut recordar que “el seu espai és el Centre Cultural Juvenil d’Altea. A més en tot moment estic a la disposició dels joves en el telèfon 627472083 o en el 965841300. També poden enviar un correu electrònic a mlloret@altea.es o a joventut@altea.es o un whatsapp al número de telèfon 661689083″.

Pin It on Pinterest