Select Page

La passada setmana el regidor de Benestar Social i Sanitat José Luis León Gascón es reunia amb la presidenta de l’associació benèfica Corazón Exprés, Magdalena López del Castillo Marchante, per renovar el conveni d’ajudes econòmiques a entitats locals de la línia nominativa de l’any 2021; així ho ha donat a conèixer el regidor.

En paraules de León Gascón, qui valora de forma positiva estes ajudes a les ONG del municipi, “seguirem tenint la proximitat, alhora que la professionalitat que es requereix entre el departament i voluntaris de les ONG locals”. A més, l’edil ha volgut ressaltar “la comunicació existent entre l’àrea de Serveis Socials i els seus voluntaris” i s’ha compromès a seguir la mateixa línia de treball.

Segons les dades revelades pel regidor, l’ajuda a Corazón Expres durant este any serà de 6.500€ que anirà dirigida a donar resposta a les famílies amb recursos limitats i la distribució de béns de primera necessitat.

Per la seua banda, la presidenta de l’associació declarava el següent: “vull agrair la proximitat i la bona relació que hi ha entre el departament de Benestar Social i els treballadors socials d’Altea pel gran treball que excel·lentment fan cada dia, al seu torn agrair novament al regidor, per seguir creient en la nostra associació i per la signatura del nou conveni amb la regidoria. Seguirem treballant tot este any com ho hem fet fins ara amb el cor per les persones”.

Finalment, el responsable d’àrea ha volgut fer èmfasi que “este any, les signatures dels convenis s’han avançat molts mesos per les necessitats reals de la situació sanitària i vull tenir este compromís de treball, des de l’administració del departament de serveis socials, per als propers anys. “S’ intentarà signar tots els convenis amb les associacions d’ajudes socials dins del primer trimestre dels propers anys per donar resposta econòmica a la situació com més aviat millor”; ha afegit José Luis León Gascón.

L’edil no ha volgut deixar passar l’oportunitat de recordar que, “el poble d’Altea destaca per la seua gran solidaritat social i no deixa de sorprendre cada vegada que es requereixen ajudes d’emergències socials. Gràcies a esta solidaritat, al departament de Serveis Socials i de asociacions sense ànim de lucre, com Corazón Exprés, s’arriba a moltes famílies que estan travessant moments delicats”.

Pin It on Pinterest