Select Page

Altea, al costat de Benidorm, Finestrat i Benimantell es troben entre els municipis de la Comunitat Valenciana més sol·licitats pels usuaris del bo viatge de la Generalitat per viatjar per la Comunitat. Així ho indica l’edil de Turisme, Xelo González.

L’edil ha apuntat que s’han dut a terme ja 16.000 reserves en diferents punts de la Comunitat per a viatjar en el primer semestre del l’any. Pel que va de 2021 la Generalitat ha distribuït ja prop de 22.000 bons d’un programa que compta amb 1.444 empreses adherides i una dotació de 12 milions d’euros.

Viatgem Comunitat Valenciana ofereix dos terminis per viatjar amb la bonificació del 70%; de l’1 de gener al 15 de juny i del 15 de setembre al 31 de desembre.

La província d’Alacant és la que acapara la major part de les destinacions demandades, principalment: Benidorm, Altea, Finestrat, Calp, Benimantell, Xàbia i Alacant. Altres destinacions atractives són Peníscola i Morella a la província de Castelló i la ciutat de València.

Xelo González ha revelat que a Altea han estat 13 les empreses adscrites a el bo viatge: 11 empreses gestores d’Habitatges turístiques com són Casa del Mar; SH Villa Gadea; La Costera; Ocean Lounge; Moona Hostal; La Serena; Altaia; Tossal d’Altea; Abaco Altea; El Fornet; i Cap Negret, i dues agències de viatge, B The Travel Brand i Viajes Halcón.

“Des de la regidoria de Turisme animem als alteans i alteanes a participar d’este bo viatge, ja que es tracta d’una nova oportunitat de gaudir i conèixer el patrimoni de la Comunitat Valenciana per un preu molt reduït; al mateix temps que activar l’economia d’un sector que segueix greument afectat per les restriccions contra la pandèmia”. Ha conclòs la responsable municipal de Turisme.

Pin It on Pinterest