Select Page

Ahir diumenge tenia lloc, a la Plaça del Mestre la Música, la presentació del llibre de Lluís Fornés “mosatros els valencians i valencianes”. Un acte a què va acudir nombrós públic i que era inaugurat per la regidora de Normalització Lingüística, Vicenta Pérez.

A més a més, l’acte comptava amb la participació de l’autor de l’obra i també de Jordi Colomina, catedràtic de Filologia Catalana i membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La primera part de l’acte va estar amenitzat pel grup musical alteà, “Duo Bach Grup Musical” qui va interpretar les peces “Rapsòdia Valenciana, de Manuel Penella Moreno; Veles e Vents de Raimon amb arranjaments de J. Devesa i La dama d’Aragó, pop. amb arranjaments de J. Devesa.

En paraules de Vicenta Pérez, “és un plaer poder realitzar actes com este on es normalitza la llengua escrita i oral i més en un lloc emblemàtic com és la Plaça del Mestre la Música a la que segur organitzarem més coses”.

La responsable municipal de Normalització Lingüística ha manifestat la seua satisfacció per l’acollida de l’acte i ha agraït la participació en esta commemoració del Dia del Llibre, en la qual en tot moment van estar presents les mesures de seguretat anti COVID-19.

Pin It on Pinterest