Select Page

Amb la recent flexibilització de les restriccions contra la COVID-19 decretades per la Generalitat, el regidor d’Esports, Pere Barber, ha anunciat l’obertura al públic de la Ciutat Esportiva. Segons informa l’edil, “esta mesura sols afectarà les competicions durant els caps de setmana i l’aforament estarà limitat al 30%”.

El protocol establert també inclou presa de dades i temperatura a l’entrada de les instal·lacions, a les que sols es podrà accedir per la  porta principal. De la mateixa manera, el regidor demana que es respecten les mesures de distanciament social, ús de mascaretes i higiene.

L’accés del públic  al complex municipal estarà permés des d’este mateix cap de setmana, encara que les mesures de Generalitat entren en vigor el següent dilluns.

Pin It on Pinterest