Select Page

José Luis León Gascón, regidor de Benestar Social, i la presidenta de Cáritas Altea, Josefa Ferrer Mulet, signen un conveni de col·laboració per a la promoció d’activitats dotat en 3.000 €.

El regidor de Benestar Social, José Luis León Gascón, ha anunciat la signatura del conveni amb l’entitat “Cáritas Altea” destacant que “des de l’àrea de Benestar Social tornem a col·laborar mútuament mitjançant la signatura d’un nou conveni que tindrà com a objectiu la promoció i suport d’interès públic. Una mica del que tota la ciutadania, però especialment els col·lectius més vulnerables, es veurà beneficiades”.

José Luis León Gascón ha agraït la disposició de Càritas Altea afirmant “és molt important poder comptar des del departament de Benestar Social amb associacions com esta, per la qual cosa vull agrair a la seua presidenta, Josefa Ferrer Mulet, i a la resta d’integrants la seua tasca diària pels que més ho necessiten”.

En paraules del regidor de Benestar Social “este nou conveni de col·laboració, que ja hem signat, la presidenta de Càritas Altea i jo com a edil, preveu la donació de 3.300 € per part de l’Ajuntament a l’ONG perquè seguisquen desenvolupant les activitats socials que porten a terme des de fa tants anys al nostre municipi. Tasca que ha hagut de intensificar durant tots estos mesos de pandèmia, ja que han sigut essencials per poder donar cobertura a totes les famílies que han necessitat ajuda, per la qual cosa vull agrair este gran tasca totalment altruista que realitzen, així com mostrar-los tot el nostre suport “.

Per la seua banda Josefa Ferrer, presidenta de Càritas Altea, agraïa la proximitat que es transmet des del departament de Serveis Socials de la localitat i del propi regidor a l’hora d’atendre necessitats urgents, a més de mostrar la seua satisfacció per la signatura del nou conveni amb Benestar Social.

Pin It on Pinterest