Select Page

El municipi d’Altea no ha registrat cap contagi nou de COVID-19 durant els últims catorze dies. Així ho ha publicat la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en l’última actualització de dades de hui, 23 d’abril. Des que va començar la pandèmia hi ha 1.187 casos declarats i 26 defuncions.

En representació del consistori, Jaume Llinares, alcalde d’Altea, celebra esta xifra i destaca que “el comportament de la ciutadania ha tingut el seu resultat”. A més, estableix que “l’objectiu és arribar a l’estiu amb unes bones condicions per a poder recuperar la normalitat”.

Per la seua part, José Luis León Gascón, regidor de Sanitat, agraeix també el treball de tots els sanitaris per la seua implicació en la lluita contra la COVID-19. “Esta setmana hi han hagut més de 700 persones vacunades en la localitat, un molt bon ritme tenint en compte la disponibilitat de les dosis”, afig l’edil.

Ambdós insisteixen en la necessitat de mantenir les mesures d’higiene, seguretat i de distanciament social, així com l’ús obligatori de la màscara, per a evitar contagis. D’altra banda, es demana a la ciutadania que comprove la informació que rep abans de reenviar-la, atés que s’estan compartint informacions falses i no verificades. El departament de Comunicació de l’Ajuntament s’encarregarà d’actualitzar setmanalment les dades.

A través del xat https://covidcv.netlify.app/ habilitat per la Generalitat Valenciana, es pot consultar la incidència del virus teclejant el nom del municipi per a conéixer les últimes dades de forma molt ràpida. Per a més informació, es poden consultar les dades actualitzades de COVID-19 de tots els municipis de la Comunitat Valenciana a través del següent enllaç http://coronavirus.san.gva.es/es/estadisticas, a més del número 900 300 555, habilitat en cas de sospita de símptomes.

Pin It on Pinterest