Select Page

Des que el passat 15 de març s’obrira al públic la plataforma de vendes en línia Altea Market fins al dia de hui són ja 90 els comerços inscrits en la mateixa i 5.300 productes els que s’ofereixen. Així ho ha donat a conèixer Miguel de la Hoz, regidor de Comerç, àrea impulsora de la iniciativa, que ha comptat amb la col·laboració de les associacions locals Alcea i Feria de Eventos.

Com ha recordat el regidor, “vam obrir esta plataforma perquè el nostre comerç local pogués tenir altra opció més de vendes, que se suma a la presencial. Este sistema de vendes en línia permet apropar el comerç local a la ciutadania convertint-lo en més accessible i actual, d’acord amb els temps de crisi sanitària i social que la COVID-19 ha provocat i que han empès amb força i rapidesa cap a la digitalització “.

Miguel de la Hoz ha explicat que “la plataforma es va obrir el 15 de març al públic i el 23 ja es podien dur a terme compres. Va inaugurar la seua aventura amb 70 comerços i 4.700 productes i a dia de hui hi ha més de 90 empreses i 5.300 productes i segueix creixent. En un mes de funcionament de la plataforma, s’han registrat 2.000 usuaris”. “Hi ha diversos comerços que estan en procés d’adhesió, així que estic segur que prompte serem més de 100 comerços”; ha afegit l’edil.

“Estem molt contents amb el funcionament. És un projecte a llarg termini que esperem cada vegada vaja guanyant clientela i establiments adherits”; ha declarat de la Hoz, que ha detallat que “tots els comerços que vulguen estar han d’entrar en www.alteamarket.com  i tenen una pestanya  dalt a la dreta que posa “accés botigues”, es registren i llavors s’inicia el procés i se li envia tota la informació necessària relativa a la plataforma de pagament, la logística, etc ”

“El trànsit a la plataforma cada vegada és més gran i el temps de visita dels usuaris triant els seus productes també va en augment”; ha apuntat l’edil.

El responsable municipal de Comerç ha conclòs fent èmfasi que “no només és una plataforma per comprar en línia, la gent pot visitar la botiga tranquil·lament a través de la plataforma i després acostar-se a la botiga física i comprar el producte que ja tenen triat o telefonar per tenir la seua comanda preparat i no haver d’esperar”.

La plataforma és totalment gratuïta, el que suposa una ajuda al comerç local ja que els costos mínims de la creació d’una pàgina web d’un comerç oscil·la entre 1.000 i 2.000€ més el posterior manteniment.

Des de l’àrea municipal de Comerç s’anima a la ciutadania a visitar la plataforma i veure els productes que s’hi ofereixen; així com es convida a les botigues i comerç encara no adherits a que se sumen al projecte perquè l’objectiu de la mateixa és ser un canal més de vendes i compres per al comerç local.

Pin It on Pinterest