Select Page

La alteana Laura Guardeño Romá guanyava divendres passat la contrarellotge de la volta cadets a Salamanca en categoria fèmines; el que li permetia el dia següent eixir amb el mallot de líder. El regidor d’Esports, Pere Barber, ha volgut felicitar la jove alteana per este èxit i li ha desitjat propers bons resultats

Laura es proclamava líder de la I Challenge Cadet de Salamanca després de guanyar la primera etapa, una contrarellotge entre Castellans de Moriscos i Villares de la Reina de 6,900km a 9,58min. La segona etapa de 56 km amb eixida a Santa Marta de Tormes i arribada a Alba de Tormes, es disputava el dissabte i el diumenge tenia lloc la tercera i última prova d’esta volta cadets a Salamanca.

Amb esta primera victòria de la alteana en el panorama nacional, la ciclista de l’equip Cronobike-Granja Rinya, comença a recollir els fruits de la seua gran afició i esforç en este dur esport a què Laura i la seua família dediquen gran part del seu temps. Campiona a nivell provincial en diverses proves, tant en carretera com en habilitat, abans d’arribar a la categoria de Cadets, Laura Guardeño Romá porta competint des dels 6 anys.

 

Pin It on Pinterest