Select Page

Amb motiu de la celebració del Dia del Llibre, la regidoria de Normalització Lingüística ha organitzat un acte amb la presentació del llibre “Mosatros: els valencians i valencianes”. A l’inici, Dúo Bach Grup Musical interpretarà peces de música en valencià. L’activitat tindrà lloc el diumenge 25 d’abril a les 11 hores a la Plaça Mestre de la Música, al costat de la Biblioteca Municipal.

“El dia del llibre és també un bon moment per recordar la nostra llengua escrita i transmesa oralment. Ens hem de sentir orgullosos de pertànyer a una comunitat bilingüe on les dues llengües han de conviure i respectar-se”, comenta l’edil de l’àrea, Vicenta Pérez.

Durant l’acte intervindran Jordi Colomina, catedràtic de Filologia Catalana i membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua; Lluis Fornés, escriptor i autor de l’obra; i Vicenta Pérez, regidora de Normalització Lingüística. L’accés és lliure amb limitació d’aforament i amb les mesures contra la COVID-19 que marca la normativa.

Pin It on Pinterest