Select Page

La regidoria de Medi Ambient col·labora en la posada en marxa de la jornada “La importància de portar una alimentació saludable i sostenible en l’embaràs”. Aquesta activitat té com a objectiu el foment d’hàbits de vida saludables en la dona embarassada i en tota la família, sent l’embaràs un moment òptim per a l’adquisició de bons hàbits de vida. Així ho ha donat a conéixer l’edil de l’àrea, Jose Orozco. La cita tindrà lloc el divendres 16 d’abril a les 19 hores al Centre Social.

Segons Verónica Serrano De la Creu Delgado, ginecòloga i obstetra, “aquesta jornada és l’oportunitat de millorar la salut matern-fetal amb xicotets canvis en l’estil de vida i la dieta”. Per part seua, Ana Zaragoza Martí, dietista-nutricionista, afirma que “són un punt inicial de partida per a conscienciar a tot l’entorn familiar sobre la importància adquirir hàbits alimentaris saludables i sostenibles. En definitiva es tracta de fomentar l’alimentació 5S: Saludable. Sostenible, Satisfactòria, Social i Segura”.

Al final, el regidor ha conclòs manifestant satisfacció per l’impuls d’aquesta mena d’iniciatives, “que tanta informació interessant poden aportar”.

Pin It on Pinterest