Select Page

El projecte col·laboratiu “Bridges to the Sea” que portarà a l’alteà Carlos Olsson a creuar l’atlàntic en solitari, estrena un sistema d’adquisició de milles per a tots aquells que vulguen donar suport a esta aventura, a canvi de diferents recompenses. Plataforma disponible a www.bridgestothesea.com/participa.php

Ja han transcorregut diversos mesos des que Carlos Olsson, regatista del CN Altea, es classificava per a la regata transatlàntica en solitari Mini Transat 2021. Sent fruit de molta preparació per part del regatista i la posada en marxa del projecte col·laboratiu Bridges to the Sea, impulsat pel Club Nàutic d’Altea i Dictum Abogados.

Des de llavors Olsson ha dedicat els mesos d’hivern a realitzar millores al vaixell per fer-lo més competitiu i resistent i, a dia de hui, el Bridges to the Sea 691 es troba ja en l’Atlàntic francès on realitzarà diversos entrenaments en travessies i regates per acostumar-se a unes condicions molt diferents a les de la Mediterrània.

Ara l’objectiu de Carlos és arribar el més fort possible a la gran regata al setembre de 2021, i és per això que, a més dels entrenaments i regates que té per davant, estrena hui el seu propi sistema de finançament participatiu mitjançant el qual dóna l’oportunitat a aquells interessats en el projecte a adquirir els seus milles nàutiques i fer-se així company de viatge en esta aventura de creuar l’Atlàntic.

L’adquisició de milles nàutiques oferirà als participants del projecte Bridges to the See diferents recompenses perquè puguen seguir la seua aventura de ben a prop, des de samarretes i polseres del projecte, posar el seu nom o marca al vaixell o classes de navegació a Altea fins a una eixida al Bridges to the Sea abans de la seua partida.

Tota la informació sobre el projecte i l’adquisició de milles nàutiques està ja disponible al web www.bridgestothesea.com

Pin It on Pinterest