Select Page

La regidoria de Projectes Europeus, a través de l’oficina EuroAltea, posa a disposició dels joves una jornada informativa en la qual els participants podran conèixer les oportunitats que Europa els brinda.

Esta jornada informativa tindrà lloc el proper dimarts 13 d’abril, a les 17:00h de manera online i els interessats hauran d’inscriure’s prèviament emplenant este formulari https://forms.gle/MTBkjLTo5avyPyALA . Així ho ha indicat la responsable municipal d’àrea, Maria Antònia Laviós, que ha animat els joves del municipi a participar per conèixer informació sobre possibles llocs de treball, pràctiques, formació i voluntariat a Europa.

Segons els detalls oferts per l’edil, esta jornada informativa comptarà amb la col·laboració de diferents entitats com la Generalitat Valenciana, la Delegació, de Govern, la Cambra de Comerç i l’oficina Europa Direct.

L’agenda de la jornada transcorrerà amb la inauguració de la jornada per part de l’Alcalde a les 17h; les intervencions de la regidora de Projectes Europeus Mª Antònia Laviós; la tècnica de Euroaltea, Paloma Verdú amb la ponència “Altea Next Generation, Europa t’espera” a les 17:20h; Ana Alonso responsable d’Europe Direct Comunitat Valenciana, Direcció General de Relacions amb la Unió, amb la ponència “Europa oportunitats”; Pilar Santacruz, responsable de la Divisió de Formació i Qualitat de la Cambra de Comerç d’Alacant, amb la ponència “Europa et impulsa”; Carles Arques, assessor Asunts Europeus de la Delegació de Govern en la CV i la ponència porta per títol “Una generació europea”. Tancarà la jornada a les 18:20h la vicepresidenta, portaveu i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra.

“Des de la regidoria, mitjançant la nostra oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, pensem que és primordial que els joves coneguen este ventall de possibilitats ja que són un dels sectors més perjudicats en esta crisi sanitària, econòmica i social. Per a ells hem organitzat esta jornada amb l’objectiu d’ajudar a visualitzar el camí que se’ls obri i que canvien la seua percepció d’Europa “. Ha conclòs l’edil.

 

Pin It on Pinterest