Select Page

Donat l’èxit de l’activitat denominada “Club de Lectura Matèria de Bretanya” de Carmelina Sánchez-Cutillas, que tenia lloc el passat mes de març, la regidoria de Cultura ha previst una segona sessió que tindrà lloc el proper 14 d’abril a la Casa de Cultura a les 18:00h. Així ho ha indicat l’edil d’àrea, Aurora Serrat.

“La primera sessió d’esta activitat va ser tan demandada que des de l’àrea de Cultura hem organitzat una segona sessió d’este Club de Lectura perquè qualsevol persona que vulga conèixer amb més profunditat una de les obres destacades de la literatura valenciana del s. XX com és Matèria de Bretanya, tan vinculada al nostre municipi, puga fer-ho”; ha explicat Serrat.

L’edil de Cultura ha recordat que es tracta d’una activitat gratuïta a la qual s’han d’inscriure prèviament els interessats a participar-hi. La inscripció ha de materialitzar-se en bit.ly/clubmateria o telefonant al  965.842.853.

L’activitat comptarà amb la participació de Carme Navarro Dolz, especialista en clubs de lectura. En el transcurs de l’activitat, els participants tindran l’oportunitat d’expressar la seua visió sobre Matèria de Bretanya.

La responsable municipal de Cultura anima, una vegada més, a la lectura i participació en este Club de Lectura “perquè és una magnífica oportunitat que ara tenen els alteans i alteanes d’aprofundir en Matèria de Bretanya i la seua autora, Carmelina Sánchez-Cutillas, qui va voler deixar testimoni en la mateixa de la seua infància i joventut a Altea i que aporta un retrat de la vida al municipi dels anys 30 i 40 del passat segle”.

En el cas de no tenir l’obra, la Biblioteca Pública Municipal posa a disposició dels interessats a participar en l’activitat el préstec de Matèria de Bretanya per a la seua lectura.

Pin It on Pinterest