Select Page

El passat dilluns, 29 de març, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies donava a conéixer els guanyadors dels premis Bon Govern 2020. En esta quarta edició, l’Ajuntament d’Altea ha sigut guardonat amb el premi Gestió de projectes i fons europeus pel Panell del Voluntariat.

Segons Maria Antonia Laviós, regidora de Projectes Europeus, des d’Euroaltea es va enviar la candidatura per l’adhesió al programa Urbact Ciutats Voluntàries, mitjançant el qual s’ha desenvolupat el Panell del Voluntariat a la localitat. “Dins d’este projecte es treballen cinc eixos transversals: la governança participativa, l’augment de la intergeneracionalitat de persones joves amb persones majors, la mobilització de joves voluntaris, treballar la ciutadania corporativa i la iniciativa d’emprenedora social per a combatre la desocupació”, detalla l’edil.

Els Bon Govern són guardons adreçats a les bones pràctiques municipals i que tenen com a objectiu prioritari promoure la qualitat de les polítiques públiques a escala local. Segons la FVMP, “és una mostra del compromís del municipalisme valencià a la fi d’aconseguir governs locals responsables, oberts i eficaços i adequats a les necessitats socials”. L’entrega oficial del premi es farà el pròxim 30 d’abril en una gala presencial amb totes les mesures de seguretat que se celebrarà al Centre Cultural del Carme de València.

“Este premi és per a totes i tots els alteans i alteanes que, junt amb les associacions i l’Ajuntament, hem fet que en este temps de pandèmia la gent més vulnerable i més necessitada haja trobat ajuda”, conclou Laviós.

Pin It on Pinterest